Coaching, mental trening og veiledning i et suksess system

Selvskapt har jobbet i mange år for å bygge opp et suksess system innen mental trening og coaching. Selvskapt har det du trenger innen selvutvikling og forretningsutvikling. Dette er for at du skal kunne gå din helt egen retning i livet ditt og skape deg den livsstilen du virkelig vil ha.

Med kunnskapen, lidenskapen og friheten vil du ha et lykkelig liv. Kunne føle deg bra for det meste av tiden, for det viktigste i livet er vel å føle seg bra?

Med medlemskap i Selvskapt får du tilgang på kunnskapen gjennom et nettbasert kurs, live og fysiske foredrag, gruppesamtaler, større eventer og være i fellesskapet vi bygger sammen med andre medlemmer.

Når du er omringet av mennesker som vil noe mer og du etablerer nye vennskap og partnere, så blir alt lettere. Vi blir som de vi er med for det meste av tiden. Du blir et gjennomsnitt av dine fem nærmeste.

Mye av vår hovedverdi er reprogrammering av underbevisstheten. Ved å få kunnskapen gjennom kurs, foredrag, affirmasjoner, bøker og lydfiler, vil du reprogrammere underbevistheten over tid. Dette er det viktigste arbeidet du kan gjøre og det er lettest å få til med et "suksess samfunn" som du finner hos oss i Selvskapt.

"Vaner bygger nervebaner"

Med de riktige vanene bygger du sterke og positive nervebaner i hjernen, som bringer deg fremover mot din ønskede livsstil. Dine nervebaner kan bli sett på som underbevisstheten din. Det styrer oss 95-98% av dagen, hver dag!

Om du ønsker å forandre din livsstil, er dette det viktigste å forandre. "Du må gjøre andre ting for å ha andre ting. Du kan ikke fortsatte å gjøre det samme og forvente et annet resultat."

Selskapt har etablert et system for medlemmene, for å lage nye rutiner. Dette er for å bygge opp nye positive vaner og aktiviteter. 

Vi er her for at du skal lykkes.

Når du lykkes så lykkes vi!

Bli en del av suksess systemet nå, ved å trykke linken under og bli medlem.

Selvskapt Medlemskap