Insomnia

 

Insomnia! Ordet er jo ikke norsk en gang, men likevel satt jeg å forklarte:  “Det har jeg” til legen min. Søvnløshet, lakenskrekk, overtenking på kvelden, rastløshet; Kjært barn har mange navn. Kjært og kjært… 

Jeg husker veldig godt hvordan det var når det nærmet seg kvelden. 


Allerede ved 19.00 tiden begynte tenkingen å eskalere. “Håper jeg får sove litt før i kveld, herregud så sliten jeg er, jeg burde ikke ta sovetabletter, sukk, jo, jeg må ha, nå kjenner jeg meg så urolig. Tenk på alle dem som bare sovner med en gang dem legger seg, dem er så sinnsykt heldig, dem aner fader ikke.“Hvorfor kunne ikke jeg også få et godt sovehjerte, det føles så urettferdig, og jeg som har så mye å gjøre i morgen, hvordan skal jeg orke det”.


I senga ved 22.30 fortsetter tankekjøret og redselen for å ikke få sove får rotfeste. Det endte med at klokken ble over 02.30 den natten også. Å fungere på 3-4 timer søvn er det vel veldig få mennesker som klarer i lengden. 


Kjenner du deg igjen? Har du følt dette stresset på kroppen selv? Du har i tilfelle min dypeste medfølelse. 


Det verste med søvnløsheten er fortvilelsen over hvem man kan være om man faktisk hadde fått sove. Hvor mye mer energi man kunne hatt. Hvor mye mer produktiv og positiv en kunne være. For Ikke å snakke om hvor mye mindre stresset en kunne følt seg.


Spørsmålet nå er hvorfor sitter jeg og skriver om dette til deg? Jo, fordi du skal vite at om DU er der nå, at DU ikke får sove, at du er stresset, fortvilet, frustrert og overtenker… Så vit at det finnes en løsning. Ikke bare en liten enkel løsning, men en stor løsning som faktisk er som en universalnøkkel. Universalnøkkelen kan du putte i hvilken som helst dør du vil. 


Hva med døra til søvn? Døra til indre fred? Døra til mindre stress og mer ro? Døra til glede? Døra til energi? Høres fantastisk ut ikke sant? Jeg kan med glede dele med deg at JEG FANT DENNE UNIVERSALNØKKELEN! Og du kan også finne din universalnøkkel. For den finnes, du vet bare ikke at den finnes. Fordi søvnløsheten, insominaen som det så fint heter skygger over blikket ditt, akkurat som den skygget over blikket mitt. Jeg kunne ikke se, hvordan kunne jeg da finne noe?


Spørsmålet jeg har til deg er: Har du lyst til å begynne å se? Har du lyst til å finne nøkkelen din? For det kan faktisk hende at jeg kan hjelpe deg med det.

Klikk under her for å lese mer og husk at steg 1 ut av skyggen er å ta action på det som er viktig for deg. Så er dette viktig for deg?

www.selvskapt.no

 

Coach Ragnhild.