Coaching

Coaching

Eirik Trampe-Kindt

Eirik har spesialisert seg på underbevisst programmering. Han mener dette er den raskeste og mest effektive metoden for å forandre livet til det bedre.

Vi alle lever på autopilot. Vi gjør, snakker og tenker nesten det samme hver dag!

Det viktigste å forandre først er dine tanker, så kommer resten over tid.

Eirik har studert, videre formidlet og praktisert dette i over 8 år.

Han er selv et resultat av sitt arbeid og han vil hjelpe så mange som mulig til å oppleve de fantastiske resultatene og den livsstilen du er ment å ha.

Les mer

Ragnhild Sæter

Ragnhild har spesialisert seg innenfor psykologi og coaching, med fordypelse i helse, spiseutfordringer og kroppsbilde.

Hun har selv overkommet store livsutfordringer som depresjon, sosial angst, angst, bulimi, avhengigheter med mer. Noen ord du kan høre ofte fra henne er: Å bli fri i seg selv fra tidligere begrensinger er det bedre enn man noengang klarer å forestille seg på forhånd.

Hun jobber som sykepleier, spirituell veileder, coach og innenfor helse, med helserelaterte produkter.

Ragnhild har over tusen coachingsamtaler bak seg og har praktisert som coach i 5 år.

Les mer

Odd Asbjørn Pedersen

Som tidligere rusavhengig i et kriminelt miljø er jeg godt kjent med hvilke metoder som må tas i bruk for å forandre på din eksisterende karakter og personlighet, slik at du kan bli en bedre versjon av deg selv.

Da jeg ble knivstukket i 2019 og lå 4 uker i koma, brukte jeg alle mine krefter på å lære meg å gå igjen. Etter 3 mnd. på sykehus startet den mentale jobben. Jeg er et levende bevis på hva som er mulig å oppnå hvis du har et ærlig ønske om forandring og er villig til å gjøre det som er nødvendig for å oppnå det.

Hvis du vil at ting i livet ditt skal forandre seg, så er du helt nødt til å forandre på ting i livet ditt. Du må altså foreta en bevisst handling i forhold til hvordan du gjør ting i dag, for å oppnå ønsket resultat.

Ønsker du et innblikk i hva mental trening kan gjøre for deg, så anbefaler jeg deg å registrere deg som Selvskapt medlem. Her får du blant annet tilgang til video kurset jeg har laget som heter Selvutvikling For Nybegynnere. (verdi 2500kr) pluss mye mer.

Du kan også booke en gratis veilednings samtale med meg.

Les mer

Meld deg på Nyhetsbrev

JA! Hold meg oppdatert