Bli SELVSKAPT Gjennom SELVSKAPT AS

Felles Holding AS

Founder image

De 12 Kunnskaps Formidlerne

Ha all den nødvendige kunnskapen samlet på ett sted!

De 12 kunnskapsformidlerne er her for at du skal lykkes.
Du benytter deg selv av det du trenger, til den tiden du trenger det. All den grunnleggende kunnskapen ligger også tilgjengelig i programmet når det trengs. Det er systematisert og organisert for at du skal kunne effektiv, lett og på en bra måte skape deg din egen forretning med å gjøre det du er glad i.

Nettverket

"Nettverk er nettverdi"

Bli en del av nettverket og miljøet for at du skal kunne oppnå det du ønsker. Alt er samlet på et sted og det er essensielt å omgis med likesinnede mennesker som vil oppnå noe.
Vår største utfordring er ofte at de rundt oss ikke støtter deg. Dette vil forandre seg om du deltar i Felles Holding AS som Forretnings Medlem.

Product image
Founder image

Konsern


Opplev fordelene med å være med i et konsern som kan vokse uten grenser!

Et konsern har mange fordeler med å kunne vokse uten grenser, reinvestere i egne og andre sine prosjekter uten å trenge å ta ut penger personlig. Det er også mange skattefordeler med å være med i et konsern, siden penger kan mer fritt flyttes på.

Felles Holding AS - Bli En Del Av Konsernet

Hvordan kan du delta i
Felles Holding AS?


Felles Holding er her for at du skal kunne få de optimale fordelene med å drive forretning.

For at du skal kunne delta i Felles Holding AS råder vi deg til at du har ditt eget holdingselskap, som du ser på bilde til vestre her.

Du står da 100% selvstendig med ditt holding og eier ditt driftsselskap fra holdingselskapet. Ditt holdingselskap eier da en C aksje i Felles Holding AS, om du er Forretnings Medlem og kjøper deg inn i Felles Holding AS.

Med en C aksje i Felles Holding AS har du lettere tilgang på nødvendig kompetanse, nettverk, samarbeidspartnere, investeringsmuligheter og skatte fordeler.

Vi i Selvskapt AS er her for at du skal kunne skape deg selv og tilrettelegger da et felles holdingselskap for at du skal få alle muligheter til å vokse uten grenser.

Ta kontakt for å avtale en strategi samtale, for at du skal finne ut om dette er noe for deg.

E-post: eirik@selvskapt.no
Tlf: 480 38 151

Meld deg på Nyhetsbrev

Få tilsendt nyttige tips og verktøy til din selvutvikling og forretningsutvikling!