Alt du trenger innen selvutvikling og forretningsutvikling til å utvikle deg selv og din forretning

Forretningsmedlemskap inneholder alt du trenger av coaching, selvutvikling, bokliste, lydfiler, videoer, arbeidsoppgaver i LivsDesign og ForretningsDesign nettkurs programmet, mastermind, foredrag, Selvskapt Partnere og bygge forhold med likesinnede.

Hvem er dette for?

Forretningsmedlemskap er for deg som ønsker mer i livet. Føle deg bedre i hverdagen og kunne fokusere mer på det som er viktig for deg. Få bedre forståelse av deg selv og hva du er i stand til å oppnå i livet. Dette er for deg om du ønsker mer selvsikkerhet, ro, stabilitet, lidenskap og lykke i hverdagen. Om du ønsker å ha den viktigste kunnskapen innen personligutvikling, være del av et suksess system og et støttende miljø.

Om du ønsker å bygge deg din egen forretning hvor du kan praktisere ditt ønskede fagområde og bringe ut en verdi i samfunner, som du bryr deg om, så kan dette være medlemskpet for deg!. Hvis du sitter med en ide, som du vil få ut, så ikke vent. Muligheten din er her og nå!

Hva kan du oppnå med medlemskapet?

Med forretningsmedlemskap kan du oppnå mer selvinnsikt på hva du er i stand til å gjøre med livet ditt. Forstå at vi alle har de samme mulighetene i livet. Forstå kraften du har og hvordan du kan starte å bruke den. Med dette kan du ha,være og gjøre det du ønsker i livet ditt.

Med forretningsmedlemskap kan du oppnå suksess raskere og tryggere. Du vil få coaching i hvordan du kan fokusere mer på arbeidet og mindre på prosessen rundt, siden vi har gjort denne jobben for deg.

Hvordan virker det?

Forretningsmedlemskap koster kun 550 kr i måneden.

Som forretningsmedlem får du:
1. Tilgang på en lukket facebookgruppe for forretningsmedlemmer.
2. Egne eksklusive foredrag og coaching(digitalt og fysisk)
3. Selvutvikling
4. Nivå 1 av LivsDesign programmet helt gratis (inkl foredrag) Redusert pris på de andre LivsDesign nivåene. To timer gratis individuell veiledning.
5. Nivå 1 av ForretningsDesignprogrammet. - Reduserte priser på resten av programmet.
6 . Mastermindsamtaler i grupper med veiledning hver uke.
7. Faste reduserte priser på produkter og tjenester i nettbutikken.
8. Bli synliggjort på Selvskapt AS sine sosiale medier.
9. Muligheten til egen plass inne på nettbutikken.
10. Mulighet for å formidle kunnskap gjennom Selvskapt AS.

Hvordan komme i gang

Trykk knappen under for å melde deg inn og du vil bli tilsendt en e-post med innloggings informasjon, link til Facebook gruppen, nettverkssiden og nyhetsbrev med kommende eventer/live foredrag.

Kommer snart
Founder image

Digitale og fysiske foredrag

Som Forretningsmedlem får du tilgang på alle foredrag!

Selvskapt AS har både digitale og fysiske foredrag. På denne måten kan vi nå ut til alle på samme tid. 

Med Selvskapt Partnere, forretningsmedlemmer, ForretningsDesign og LivsDesign har du alt du trenger for å bygge deg din egen forretning alene eller sammen med noen.

Få tilgang på kunnskap, coaching og selvutvikling du ikke ville hatt ellers, på en organisert og systematisert måte, for at du skal kunne oppnå dine mål og drømmer. 

Kommer snart
Product image

Mastermind Gruppesamtaler

Du blir et gjennom snitt av dine fem nærmeste!

Som forretningsmedlem får du tilgang på mastermindsamtaler hver uke!

Mastermind betyr at vi i fellesskap vil finne bedre løsninger sammen, enn en kan gjøre alene. Når en gruppe, som ønsker det beste for hverandre arbeider sammen, skaper vi en mastermind.

Mastermindsamtaler er et kraftfullt verktøy for å få og dele kunnskap, innsikt og hjelp med det du trenger. Gjennom disse samtalene kan du engasjere deg med likesinnede.

I løpet av en mastermindsamtale, deler vi våre mål og evaluerer hva vi har oppnådd fra forrige gang. Vi deler erfaringer vi har møtt på veien og det er stort fokus på å gi positive tilbakemeldinger til hverandre. Det å høre, "dette kan du", "dette får du til", er superviktig for at vi skal kunne utvikle oss selv raskt og effektivt.

Samtalene vil hjelpe deg å fokusere og skaper forpliktelse, siden du deler med andre og du vil dermed oppnå mer på kortere tid. Dette er veldig viktig for din selvutvikling.

Mastermindgruppen kan fort bli blant de største verdiene!

Kommer snart
Product image

Selvskapt Partnere

Som Forretningsmedlem får du tilgang på våre Selvskapt Partnere!

Det å kunne ha en regnskapsfører, bedrift analytiker, advokat, data sikkerhet, IT person og markedsfører i Selvskaptsystemet er helt essensielt for at vi alle skal lykkes.

Vi trenger ikke alltid å vite alt, men heller vite hvordan vi skal finne noen som kan det. I Selvskapt har vi etablert denne kunnskapen, for at du skal kunne oppnå det du ønsker. 

I Selvskapt har vi fått inn de beste Selvskapt Partnerne på sitt fagområde, for at du skal ha den kunnskapen du trenger til din forretning.

Du vil få tilgang på Selvskapt Partnere, forretningsmedlemmer og annet viktig nettverk gjennom en medlemsside. Du får også tilgang på eksklusive digitale og fysiske foredrag.

Det blir holdt mastermindsamtaler sammen med Selvskapt Partnere, for at du skal kunne stille spørsmål og ta opp ting du trenger å vite mer om.

Kommer snart
Founder image

Markedsføringskanal

Som Forretningsmedlem har du tilgang på flere markedsføringskanaler gjennom Selvskapt AS! 

Du får markedsført deg lettere, flere får vite om deg og det du tilbyr.

Du blir synliggjort for medlemmer i Selvskapt, forretningsmedlemmer og flere av kundene til Selvskapt AS.

Vi i Selvskapt markedsfører våre forretningsmedlemmer og Selvskapt Partnere gjennom våre sosiale medier, nettsider og på Google.

Kommer snart
Product image

Facebookgruppe

Egen lukket Facebookgruppe for forretningsmedlemmer!

Få direkte coaching fra våre veiledere inne på facebookgruppen. Del suksesshistorier og del din reise om selvutvikling, se hvordan det går med de andre, delta på aktiviteter og mye mer!

Som forretningsmedlem får du tilgang på en lukket facebookgruppe. I facebookgruppen kan du bygge nettverk med likesinnede, få tips og tilbakemeldinger fra andre forretningsmedlemmer, nyttige verktøy og oppdateringer. Sosialiser deg med flere som ønsker å forandre sin livsstil!

Å bygge nettverk er en av de viktigste aktivitetene man kan gjøre for å kunne nå sine mål og oppnå sin ønskede livsstil.

Kommer snart
Product image

Salgsmaskinen

En salgsmaskin som er optimalisert til din virksomhet!

Som forretningsmedlem får du tilbud om en salgsmaskin.

Denne er optimalisert mot konsultasjonstjenester, men kan også brukes for alle andre forretninger, med noen justeringer.

Vi i Selvskapt AS tilbyr det samme oppsettet som vi selv bruker. Dette gjør det enkelt for oss å levere en bra tjeneste med alt du trenger. 

Forretningsmedlemmer får denne salgsmaskinen til en redusert pris. Salgsmaskinen er tilgjengelig for ikke-medlemmer også!

Salgsmaskinen er en fem-stegs salgsprosess med nettside. Ta kontakt for mer informasjon om salgsmaskinen og våre andre markedsføringssystemer. 

Kommer snart
Product image

ForretningsDesign

ForretningsDesign er et program som gir deg alt du trenger på et sted!

Design din forretning gjennom ForretningsDesign. I programmet får du coaching innen alt av forretningsutvikling på et sted, organisert og prioritert på den best mulige måten slik at du skal kunne oppnå din ønskede livsstil med din egen forretning.

På linje med LivsDesign ble ForretningsDesign utviklet for at du skal kunne gjøre nøyaktig det du ønsker i livet sitt.

Forretningsmedlemmer får nivå 1 av ForretningsDesign med i medlemskapet.

Du får da tilgang på Selvskapt Partnere og en steg for steg prosess på hvordan utvikle, igangsette, drive og videreutvikle din egen forretning.

ForretningsDesign er et selvstendig nettbasert program, som du kan få tilgang til alle steder der du har nett.

Trykk på knappen under for en gratis demovideo, og se om dette er noe for deg.

Kommer snartKommer snart
Product image

LivsDesign

Som forretningsmedlem får du tilgang på Livsdesign nivå 1 gratis!

Design deg selv gjennom LivsDesign programmet. Få alt innen selvutvikling på et sted! LivsDesign  programmet er utviklet av Eirik Trampe-Kindt gjennom mange år.

Programmet er organisert på den beste mulige måten, for at du skal kunne oppnå din ønskede livsstil på den korteste mulig tid for deg. 

Eirik startet å utvikle LivsDesign med tanke på at det er alt for mange i dag som gjør ting de ikke er glad i.

LivsDesign er her for at du skal kunne ha, være og gjøre hva som helst og alt du vil. Dette er et viktig steg for din reise og selvutvikling.

LivsDesign nivå 1 inneholder det grunnleggende fundamentet du trenger for å starte din egen utvikling. Du får alt du trenger slik at du kan begynne å bygge opp dine egne drømmer og visjoner.

Earl Nightingale har sagt at du blir det du tenker på. Vi i Selvskapt liker å si "Hva du tenker på for det meste av tiden blir din virkelighet."

Som forretningsmedlem har du tilgang på LivsDesign nivå 1 til evig tid. 

LivsDesign er et selvstendig nettbasert program, som du kan få tilgang til alle steder der du har nett. Trykk på knappen under for en gratis demovideo, og se om dette er noe for deg.

Gratis Verdi VideoLes om Livs Design her

Meld deg på Nyhetsbrev

Få tilsendt nyttige tips og verktøy, suksess historier og en youtube video hver uke.