Stedet for deg som vil utvikle deg selv og skape deg din ønskede livsstil.

Forretningsmedlemskap

Founder image

Digitale og fysiske foredrag

Som Forretningsmedlem får du tilgang på alle foredrag!

Selvskapt AS har både digitale og fysiske foredrag. På denne måten kan vi nå ut til alle på samme tid. 

Med kunnskapsformidlerne, forretningsmedlemmer, ForretningsDesign og LivsDesign har du alt du trenger for å bygge deg din egen forretning alene eller sammen med noen.

Få tilgang på kunnskap du ikke ville hatt ellers, på en organisert og systematisert måte, for at du skal kunne oppnå dine mål og drømmer. 

Bli Forretnings Medlem
Product image

Mastermind Gruppesamtaler

Du blir et gjennom snitt av dine fem nærmeste!

Som forretningsmedlem får du tilgang på mastermindsamtaler hver uke!

Mastermind referer til at vi i fellesskap vil finne bedre løsninger sammen, enn en kan gjøre alene. Når en gruppe, som ønsker det beste for hverandre arbeider sammen, skaper vi en mastermind.

Mastermindsamtaler er et kraftfullt verktøy for å få og dele kunnskap, innsikt og hjelp med det du trenger. Gjennom disse samtalene kan du engasjere deg med likesinnede.

I løpet av en mastermindsamtale, deler vi våre mål og evaluerer hva vi har oppnådd fra forrige gang. Vi deler erfaringer vi har møtt på veien og det er stort fokus på å gi positive tilbakemeldinger til hverandre. Det å høre, "dette kan du", "dette får du til", er superviktig for at vi skal kunne utvikle oss selv raskt og effektivt.

Samtalene vil hjelpe deg å fokusere og skaper forpliktelse, siden du deler med andre og du vil dermed oppnå mer på kortere tid.

Mastermindgruppen kan fort bli blant de største verdiene!

Bli Forretnings Medlem
Product image

Kunnskapsformidlerne

Som Forretningsmedlem får du tilgang til våre kunnskapsformidlere!

Det å kunne ha en regnskapsfører, bedrift analytiker, advokat, data sikkerhet, IT person og markedsfører i Selvskaptsystemet er helt essensielt for at vi alle skal lykkes.

Vi trenger ikke alltid å vite alt, men heller vite hvordan vi skal finne noen som kan det. I Selvskapt har vi etablert denne kunnskapen, for at du skal kunne oppnå det du ønsker. 

I Selvskapt har vi fått inn de beste Kunnskapsformidlerne på sitt fagområde, for at du skal ha den kunnskapen du trenger til din forretning.

Du vil få tilgang på kunnskapsformidlerne, forretningsmedlemmer og annet viktig nettverk gjennom en medlemsside. Du får også tilgang på eksklusive digitale og fysiske foredrag.

Det blir holdt mastermindsamtaler sammen med kunnskapsformidlerne, for at du skal kunne stille spørsmål og ta opp ting du trenger å vite mer om.

Bli Forretnings Medlem
Founder image

Markedsføringskanal

Som Forretningsmedlem har du tilgang på flere markedsføringskanaler gjennom Selvskapt AS! 

Du får markedsført deg lettere, flere får vite om deg og det du tilbyr.

Du blir synliggjort for medlemmer i Selvskapt, forretningsmedlemmer og flere av kundene til Selvskapt AS.

Vi i Selvskapt markedsfører våre forretningsmedlemmer og kunnskapsformidlere gjennom våre sosiale medier, nettsider og på Google.

Bli Forretnings Medlem
Product image

Facebookgruppe

Egen lukket Facebookgruppe for forretningsmedlemmer!

Få direkte hjelp fra våres coacher og veiledere inne på facebookgruppen. Del suksesshistorier, se hvordan det går med de andre, delta på aktiviteter og mye mer!

Som forretningsmedlem får du tilgang på en lukket facebookgruppe. I facebookgruppen kan du bygge nettverk med likesinnede, få tips og tilbakemeldinger fra andre forretningsmedlemmer, nyttige verktøy og oppdateringer. Sosialiser deg med flere som ønsker å forandre sin livsstil!

Å bygge nettverk er en av de viktigste aktivitetene man kan gjøre for å kunne nå sine mål og oppnå sin ønskede livsstil.

Bli Forretnings Medlem
Product image

Salgsmaskinen

En salgsmaskin som er optimalisert til din virksomhet!

Som forretningsmedlem får du tilbud om en salgsmaskin.

Denne er optimalisert mot konsultasjonstjenester, men kan også brukes for alle andre forretninger, med noen justeringer.

Vi i Selvskapt AS tilbyr det samme oppsettet som vi selv bruker. Dette gjør det enkelt for oss å levere en bra tjeneste med alt du trenger. 

Forretningsmedlemmer får denne salgsmaskinen til en redusert pris. Salgsmaskinen er tilgjengelig for ikke-medlemmer også!

Salgsmaskinen er en fem-stegs salgsprosess med nettside. Ta kontakt for mer informasjon om salgsmaskinen og våre andre markedsføringssystemer. 

Bli Forretnings Medlem
Product image

ForretningsDesign

ForretningsDesign er et program som gir deg alt du trenger på et sted!

Design din forretning gjennom ForretningsDesign. I programmet får du alt innen forretningsutvikling på et sted, organisert og prioritert på den best mulige måten slik at du skal kunne oppnå din ønskede livsstil med din egen forretning.

På linje med LivsDesign ble ForretningsDesign utviklet for at du skal kunne gjøre nøyaktig det du ønsker i livet sitt.

Forretningsmedlemmer får nivå 1 av ForretningsDesign med i medlemskapet.

Du får da tilgang på kunnskapsformidlerne og en steg for steg prosess på hvordan utvikle, igangsette, drive og videreutvikle din egen forretning.

ForretningsDesign er et selvstendig nettbasert program, som du kan få tilgang til alle steder der du har nett.

Trykk på knappen under for en gratis demovideo, og se om dette er noe for deg.

Gratis Verdi VideoLes om Forretnings Design her
Product image

LivsDesign

Som forretningsmedlem får du tilgang på Livsdesign nivå 1 gratis!

Design deg selv gjennom LivsDesignprogrammet. Få alt innen selvutvikling på et sted! LivsDesignprogrammet er utviklet av Eirik Trampe-Kindt gjennom mange år.

Programmet er organisert på den beste mulige måten, for at du skal kunne oppnå din ønskede livsstil på den korteste mulig tid for deg. 

Eirik startet å utvikle LivsDesign med tanke på at det er alt for mange i dag som gjør ting de ikke er glad i.

LivsDesign er her for at du skal kunne ha, være og gjøre hva som helst og alt du vil.

LivsDesign nivå 1 inneholder det grunnleggende fundamentet du trenger for å starte din egen utvikling. Du får alt du trenger slik at du kan begynne å bygge opp dine egne drømmer og visjoner.

Earl Nightingale har sagt at du blir det du tenker på. Vi i Selvskapt liker å si "Hva du tenker på for det meste av tiden blir din virkelighet."

Som forretningsmedlem har du tilgang på LivsDesign nivå 1 til evig tid. 

LivsDesign er et selvstendig nettbasert program, som du kan få tilgang til alle steder der du har nett. Trykk på knappen under for en gratis demovideo, og se om dette er noe for deg.

Gratis Verdi VideoLes om Livs Design her

Meld deg på Nyhetsbrev

Få tilsendt nyttige tips og verktøy til din
selvutvikling og forretningsutvikling!