SELVSKAPT AS - Stedet for å skape deg selv og din ønskede livsstil

Lansering 

Reisen fram til lansering

Reisen har vært lang, krevende, morsom, utfordrende og lidenskapelig.

Det har vært mange med, som ikke er med i dag og det er flere som har vært med hele veien. Alle finner sin vei over tid!

Selvskapt AS er veien for noen og for andre er det et mellomsteg til noe annet.

 Selvskapt startet opp med 4 personer i styret og nå er det 7 motiverte personer der, som sammen jobber til å få Selvskapt til en realitet.

Det har blitt mange forandringer over tid. Flere som prøver seg ut i forskjellige stillinger.

Nå er det en bra fordeling, som gjør at vi fyller ut hverandre på de forskjellige områdene. Det er mange elementer ved å drive et selskap. 

Vi har de siste månedene jobbet effektiv til å komme oss frem til lansering.

Selvskapt AS er her for at du skal kunne skape deg selv og din ønskede livsstil. 

Takk til partnere og samarbeid

Takk til alle som har gjort Selvskapt til en realitet.

Det er flere som skal takkes, for et bra samarbeid med løsninger som har gjort at vi kan komme oss videre.

Den første er Robert Krokengen med Advice Innlandet, som er vår regnskapsfører. Han har stilt opp på mange områder hvor han ikke har trengt det, gitt oss mye kunnskap innen selskapsstruktur og naturligvis regnskapet. Robert blir mer og mer en venn av oss og vi trives godt sammen. Han er også veldig flink til å gi oss tips og råd, så vi kan komme oss videre på ting vi er usikkre på.

Neste er Mari og Maren med EXO Media, som vi samarbeider med. På denne måten har vi fått profesjonelle videoer til markedsføring og nettsidene våres. De stiller alltid opp så godt de kan, utfører arbeidet veldig raskt og leverer fantastiske videoer.
På lik linje med Robert, føler vi vennskapet vokser med Mari og Maren.

Sist, men ikke minst har vi Heidi Karlsen, som jobber i Ringsaker kommune og driver Gründerparken Brumunddal, i regi av kommunen. Hun har hjulpet oss med søknader, kontakter og gitt oss masse nyttige tips til hva vi kan gjøre. Eirik har vært mest i kontakt med henne og han vil si at hun er veldig flink til jobben sin og føler hun virkelig bryr seg om alle i Gründerparken. Hun vil at alle skal lykkes!

Selvskapt takker alle som har vært med og er med på denne reisen. Selvskapt er satt opp på den måten at alle skal kunne lykkes med det en selv ønsker.
Om dette er å benytte seg av systemet for sitt eget prosjekt, eller finne sin plass i Selvskapt systemet. 

Meld deg på Nyhetsbrev

Få tilsendt nyttige tips og verktøy, suksess historier og en youtube video hver uke.