Stedet for deg som vil utvikle deg selv og skape deg din ønskede livsstil.

Alt du trenger til selvutvikling og mindset trening til å utvikle deg selv

Selvskaptmedlemskap inneholder alt du trenger av coaching, selvutvikling, bokliste, lydfiler, videoer, arbeidsoppgaver i LivsDesign nettkurs programmet, mastermind, foredrag, Selvskapt Partnere og bygge forhold med likesinnede.

Hvem er dette for?

Selvskaptmedlemskap er for deg som ønsker mer i livet. Føle deg bedre i hverdagen og kunne fokusere mer på selvutvikling og det som er viktig for deg. Få bedre forståelse av deg selv og hva du er i stand til å oppnå i livet. Dette er for deg om du ønsker mer selvsikkerhet, ro, stabilitet, lidenskap og lykke i hverdagen. Om du ønsker å ha den viktigste kunnskapen innen personlig utvikling, være del av et suksess system og et støttende miljø.

Hva du kan oppnå med medlemskapet

Med selvskaptmedlemskap kan du få coaching og oppnå mer selvinnsikt på hva du er i stand til å gjøre med livet ditt. Forstå at vi alle har de samme mulighetene i livet. Forstå kraften du har og hvordan du kan starte å bruke den. Med dette kan du ha,være og gjøre det du ønsker i livet ditt.

Hvordan det virker

Selvskaptmedlemskap koster kun 350 kr i måneden.

Som Selvskaptmedlem får du:
1. Tilgang på en lukket facebookgruppe for Selvskaptmedlemmer.
2. Egne eksklusive foredrag og coaching. (live og fysisk)
3. Selvutvikling.
4. Foredrag fra LivsDesign programmet.
5. Nivå 1 av LivsDesign programmet helt gratis. Redusert pris på de andre LivsDesign nivåene. To timer gratis individuell veiledning.
6. Mastermindsamtaler i grupper med veiledning hver uke.
7. Faste reduserte priser på produkter og tjenester i nettbutikken.

Hvordan komme i gang

Trykk knappen under for å melde deg inn og du vil bli tilsendt en e-post med innloggings informasjon, link til Facebook gruppen, nettverkssiden og nyhetsbrev med kommende eventer/live foredrag.

Bli Selvskapt Medlem
Founder image

Digitale og fysiske foredrag

Som selvskaptmedlem får du tilgang på alle foredrag!

Selvskapt AS har både digitale og fysiske foredrag. På denne måten kan vi nå ut til alle på samme tid. 

Med Selvskapt Partnere, forretningsmedlemmer og LivsDesign har du alt innen coaching og selvutvikling du trenger for å utvikle deg selv og din ønskede livsstil.

Få tilgang på kunnskap du ikke ville hatt ellers, på en organisert og systematisert måte, for at du skal kunne oppnå dine mål og drømmer. 

Bli Selvskapt Medlem
Product image

Mastermind Gruppesamtaler

Som Selvskaptmedlem får du tilgang på mastermindsamtaler hver uke!

Mastermind betyr at vi i fellesskap vil finne bedre løsninger sammen, enn en kan gjøre alene. Når en gruppe, som ønsker det beste for hverandre arbeider sammen, skaper vi en mastermind.

Mastermindsamtaler er et kraftfullt verktøy for å få og dele kunnskap, innsikt og hjelp med det du trenger. Gjennom disse samtalene kan du engasjere deg med likesinnede.

I løpet av en mastermindsamtale, deler vi våre mål og evaluerer hva vi har oppnådd fra forrige gang. Vi deler erfaringer vi har møtt på veien og det er stort fokus på å gi positive tilbakemeldinger til hverandre. Det å høre, "dette kan du", "dette får du til", er superviktig for at vi skal kunne utvikle oss selv raskt og effektivt. Dette er veldig viktig for din selvutvikling.

Samtalene vil hjelpe deg å fokusere og skaper forpliktelse, siden du deler med andre og du vil dermed oppnå mer på kortere tid.

Bli Selvskapt Medlem
Founder image

Facebookgruppe

Del suksesshistorier, se hvordan det går med de andre, delta på aktiviteter og mye mer!

Som medlem i Selvskapt får du tilgang på en lukket facebookgruppe. I facebookgruppen kan du bygge nettverk med likesinnede, få svar på ting du lurer på, nyttige verktøy, oppdateringer og du kan diskutere ulike tema.

Sosialiser deg med flere som ønsker å forandre sin livsstil!

Å bygge nettverk er en av de viktigste aktivitetene man kan gjøre for å kunne nå sine mål og oppnå sin ønskede livsstil.

Bli Selvskapt Medlem
Product image

Kontakt med forretningsmedlemmer

Som selvskaptmedlem får du mulighet for kontakt med forretningsmedlemmer!

Forretningsmedlemmer holder foredrag om en rekke ulike tema innenfor sitt fagområde.

Dette er en fantastisk mulighet for deg til å kunne erfare nye fagområder og se at andre gjør det de elsker. Det å ta til seg kunnskap er et viktig. Vi trenger mat og drikke hver dag. På samme måte trenger vi å ta til oss kunnskap på en regelmessig basis.

Digitale og fysiske foredrag er en av de metodene Selvskapt benytter for å dele kunnskap.

Bli Selvskapt Medlem
Founder image

LivsDesign

Som selvskaptmedlem får du tilgang på LivsDesign nivå 1 gratis!

Design deg selv gjennom LivsDesign programmet. Få alt innen selvutvikling på et sted! LivsDesign programmet er utviklet av Eirik Trampe-Kindt gjennom mange år. Programmet er organisert på den beste mulige måten, for at du skal kunne oppnå din ønskede livsstil på kortest mulig tid for deg. 

Eirik startet å utvikle LivsDesign med tanke på at det er alt for mange i dag som gjør ting de ikke er glad i.

LivsDesign er her for at du skal kunne ha, være og gjøre hva som helst og alt du vil.

LivsDesign nivå 1 inneholder det grunnleggende fundamentet du trenger for å starte din egen utvikling. Du får alt du trenger slik at du kan begynne å bygge opp dine egne drømmer og visjoner.

Earl Nightingale har sagt at du blir det du tenker på. Vi i Selvskapt liker å si "Hva du tenker på for det meste av tiden blir din virkelighet."

Som selvskaptmedlem i Selvskapt har du tilgang på LivsDesign nivå 1 helt gratis til evig tid.

LivsDesign er et selvstendig nettbasert program, som du kan få tilgang til alle steder der du har nett.

Trykk på knappen under for en gratis demovideo, og se om dette er noe for deg.

Gratis Verdi VideoLes mer om Livs Design her

Meld deg på Nyhetsbrev

Få tilsendt nyttige tips og verktøy, suksess historier og en youtube video hver uke.